Hollanda Vizesi

Hollanda Vize işlemleri, kendi alanında deneyim kazanmış uzman kadromuz aracılığı ile sizin adınıza yapılmaktadır. Yapacak olduğunuz vize başvuru işlemleriniz esnasında her konuda destek sağlıyor vize işlemleriniz tamamlanana kadar yanınızda oluyoruz.

Hollanda, kendi ülke vatandaşlarını ve ekonomisini koruma altına almak amacıyla maksimum üç (3) ay süre ile geçici vize vermektedir. Üç aydan fazla veya sürekli kalanlar için oturma izni gerekmektedir.

Hollanda’da yaşamak, eğitim almak, ticari faaliyetlerde bulunmak, turistik amaçla gitmek için vize başvurusu esnasında hazırlamanız gereken bazı evraklar bulunmaktadır. Bu evrakları tamamlamadan yapacağınız vize başvurularınız kabul edilmeyecektir.

Hollanda Turizm ve Aile Vizesi İçin Gerekli Evraklar:

- Vize Başvuru formu
- 2 adet vesikalık fotoğraf
- Hollanda Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi
- Pasaport
- Uçak bileti rezervasyonu
- Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
- Evli olanlar için Evlenme Cüzdanı aslı ve fotokopisi
-Nüfus dairesinden alınmış Orijinal ve yeni tarihli Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
- Nüfus cüzdanı fotokopisi
- Banka hesap cüzdanları Aslı ve fotokopileri (güncel tarihli – hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)

Hollanda Vizesi

Hollanda Vizesi

Yukarıda yer alan evraklar tamamlanarak Hollanda’ya turizm ve aile ziyareti amacı ile vize başvurusunda bulunabilirsiniz.

 

Ticari faaliyetler için gerekli olan vize evrakları için ofisimizi arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Gümüş Tercüme Bürosu İletişim: 0212 583 0 625